Печена соја

Healthy Savoury Snack
Print
Печена соја

Оваа вкусна солена ужина е совршена кога сте во движење. Со 9 гр. протеин и 110 калории во една ќесичка, Печената соја е поздрава алтернатива за грицки како што се чипсот и крекерите.

               ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Богата со протеин (9 гр. во 1 ќесичка) што помага за изградба на мускулна маса
  • 110 калории во една ќесичка – помалку калории од вообичаените солени грицки
  • Одличен вкус – суво печена и со малку сол
  • Практични засебни порции, совршени кога сте во движење.

 

КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

  • Ако барате здрава солена ужина.
  • Ако се обидувате да ја регулирате телесната тежина или сакате поздрава алтернатива за грицки како што се чипсови, крекери и солени јатки.
  • Ако сакате дополнителни протеини во исхраната.
  • Идеална ако водите брз живот и ви треба здрава ужина кога сте во движење.

 

УПОТРЕБА

Една ќесичка (21,5 гр.) Печена соја како здрава солена ужина во кое било време од денот.

Производот треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана, во рамките на здрав активен начин на живот.


#3143

 Нарачајте од Herbalife Член