Шумско овошје и јаготки

Print
Very Berry Strawberry Shake
  • 2 дозерки Формула 1 од јагода
  • 250 мл. сок од брусница и малини
  • 1 шака замрзнати бобинки

Изблендирајте сè заедно со неколку коцки мраз и сервирајте.

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 24.09.2018 12:14:26 | NAMP2HLASPX03