Healthy Living
Здрав живот со Herbalife

Здравата исхрана и редовната физичка активност се главни фактори што придонесуваат за добро здравје и го одржуваат здравјето во текот на живот. Дознајте повеќе за здравиот начин на живот со Herbalife; почнете го денот со здрав оброк, прочитајте ги најновите совети за исхрана и фитнес, а може да пробате и нов здрав рецепт со Формула 1 шејковите на Herbalife®.


Статии
Healthy Living Articles

Статии за здрав начин на живот: Прочитајте ги најновите совети за исхрана и фитнес што ќе ви помогнат да имате поздрав, поактивен начин на живот.

Рецепти
Herbalife Recipes

Рецепти: Што додавате во своите рецепти? Дознајте рецепти со Формула 1 шејк со одличен вкус, како и други здрави оброци што може да ги внесете во вашата секојдневна исхрана.

Проверете го својот ИТМ
Check your BMI

Проверете го својот ИТМ: Пресметајте го вашиот индекс на телесна маса и добијте препорачан план на оброци што ќе ви помогне да ги постигнете своите цели.

Основна програма за исхрана
Core Nutrition Wheel
Основна програма за исхрана: Кругот на основната програма за исхрана на Herbalife ви покажува како може производите на Herbalife® да ги вклопите во својот здрав активен начин на живот и да ги постигнете своите цели.
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 20.07.2019 19:51:08 | NAMP2HLASPX03