Шејк од капучина и кирикија

Print
coffe_almond_shake

Потребно:

Еве како изгледа:

  • 2 мерици Ф1 со вкус на капучино
  • 1 шолја (250 мл.) полумасно млеко (2% масленост)
  • 2 мерици (6 гр.) Формула 3 Протеински додаток
  • 1 лажица (18 гр.) путер од кикиритки со ниска масленост

 

Нутритивни вредности


калории

kcal

367

протеин

g

34

јаглехидрати

g

23

растителни влакна

g

6

масти

g

15

 
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 19.10.2019 03:44:01 | NAMP2HLASPX04