Круг на основната програма за исхрана на Herbalife

Нашиот круг на основната програма за исхрана ви покажува како програмите на Herbalife® совршено се вклопуваат во рамките на здрав, активен начин на живот. Во центарот на кругот се наоѓаат основните производи на Herbalife®:

  • Herbalife Формула 1 здрав оброк
  • Herbalife Формула 2 мултивитамински комплекс
  • Herbalife Fibre & Herb

Овие основни производи се темел на секоја наша програма и помагаат за урамнотежена исхрана: основна програма за исхрана. Веднаш надвор од опсегот на производи од основната програма за исхрана се наоѓаат производите за наменска исхрана што ја дополнуваат урамнотежената исхрана.

Направете си индивидуализирана програма со избор на производи што ќе им одговараат на вашите индивидуални потреби.


Core Nutrition Wheel
Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 20.07.2019 19:16:36 | NAMP2HLASPX04