Појадок во чинија*

Print
Breakfast_Bowl
  • 2 мерици Формула 1 jагода
  • 250 мл. бадемово млеко
  • ½ банана
  • 1 шолја јагоди
  • 1 лажица овесни снегулки
  • кокос во прав (по желба)

Измешајте ги Формула 1 шејкот и млекото и потоа сервирајте во омилената чинија – додајте ги јагодите, бананата и овесните снегулки!
Калории –263
Протеин – 13,31 гр.
Масти – 6 гр.
Јаглехидрати – 36 гр.
Растителни влакна – 7 гр.

*Ова не е рецепт за заменски оброк.
Ако го користите Формула 1 заменскиот оброк за регулирање или одржување на телесната тежина,внимателно прочитајте ги упатставата на пакувањето на производот.

Измешајте ги Формула 1 шејкот и млекото и потоа сервирајте во омилената чинија – додајте ги јагодите, бананата и овесните снегулки!
Калории –263
Протеин – 13,31 гр.
Масти – 6 гр.
Јаглехидрати – 36 гр.
Растителни влакна – 7 гр.

*Ова не е рецепт за заменски оброк.
Ако го користите Формула 1 заменскиот оброк за регулирање или одржување на телесната тежина,внимателно прочитајте ги упатставата на пакувањето на производот.

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 16.09.2019 03:24:30 | NAMP2HLASPX01