Луксуз од калинки

Print
Plush Pomegranate Shake
  • 2 дозерки Формула 1 од ванила
  • 1 шака смрзнати бобинки
  • 1 банана
  • 250 мл. сок од калинки

Изблендирајте сè заедно со неколку коцки мраз и сервирајте.

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 07.04.2020 03:09:01 | NAMP2HLASPX04