Здрава утринска мешавина

Print
Remix-your-healthy-breakfast

Пробајте еден малку поинаков рецепт за утрински шејк!

-          2 дозерки Формула 1 Ванила

-          250 мл. полумасно млеко

-          2 парчиња ананас

-          4 свежи листа спанаќ

-          1 лажица мешани јатки

Нутритивна вредност на една порција:

371 калорија

20 гр. протеин

45 гр. јаглехидрати

13 гр. масти

8 гр. растителни влакна

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 16.09.2019 03:25:08 | NAMP2HLASPX01