Тропски шејк

Print
2pinacolada
  • 2 2 мерици Формула 1 Тропско овошје
  • 250 мл. бадемово млеко
  • 45 гр. смрзнато манго
  • 55 гр. ананас
  • 5 гр. свеж кокоc

Изблендирајте и сервирајте!

208 калории
11 гр. протеин 
25 гр. јаглехидрати
7 гр. масти
5 гр. растителни влакна

Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 15.09.2019 11:00:32 | NAMP2HLASPX04